Line-up

The Originals

The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Het is een 100% interactief muziekspektakel! Het publiek staat centraal in de show, want vanaf het verzoekjespodium midden in ‘de zaal’ bepalen mensen zelf wat The Originals spelen.
Info

Tino Martin

Niets is te groot voor deze man, zelfs niet het Hoessenbosch Festival! Op 1 september zal Tino Martin de sfeer naar een nieuw hoogtepunt brengen in ons prachtige Hoessenbosch. De grootste Hollands talige artiest op dit moment.
Info

Adaro

Deze RAWstyle legend zal het uilennest omver gaan blazen tijdens Hoessenbosch Festival. Voor deze koning van RAW kan het niet hard genoeg en voor ons ook niet, zijn jullie er klaar voor?
Info

Ran-D

Ran-D heeft op verschillende grote festivals gedraaid, onder meer op Defqon.1, Q-Base, Qlimax, In Qontrol, EDC Las Vegas, Tomorrowland en Decibel Outdoor. Samen met Frequencerz, Adaro en B-front richtte hij in 2015 een eigen label op: Roughstate. Daarnaast is hij samen met Adaro lid van de groep Gunz for Hire.
Info

Wc Experience

Al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland. Zelf noemen zij hun genre "Rock 'n Loll". We hebben het natuurlijk over de band: WC EXPERIENCE! Tijdens Hoessenbosch Festival zullen zij het publiek met licht, geluid en show totaal verrassen! Welke bekende plaat wil jij sowieso horen?
Info

John de Bever

Wij krijgen onze lach niet meer van ons gezicht! Want hij komt naar Hoessenbosch Festival 2018: John de Bever! Door zijn geheel eigen stemgeluid & enthousiasme kan deze rasartiest zelfs een saaie vergadering nog omtoveren tot een gezellig feest. Wie gaat er sowieso vooraan staan bij zijn optreden?
Info

J.D.A.

Mr. hardcore, DJ JDA, alias Leon Hoeks, begon zijn DJ-carrière in 1993. Hij speelde op feesten als Masters Of Hardcore, Thunderdome & Megarave maar voor Hoessenbosch Festival komt hij terug naar zijn geboorteplaats Berghem! Wie is er wel weer klaar voor een goede rave?
Info

Wesley Klein

Hij is bekend van de tv hit Popstars: Wesley Klein! De winnaar van het programma maakte een vliegende start in zijn carrière! Afgelopen zomer scoorde hij nog de hit "Waarom dans je niet met mij". Op Hoessenbosch Festival zal hij ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer staat & zingen we met zijn alle lekker (vals) mee!
Info

Ferry de Lits

De muziekcarrière van Ferry de Lits is zoals bij meer artiesten begonnen achter de bar! Inmiddels is hij een graag geziene artiest in zijn genre. Hij is bekend van nummers als "Zacht tikt de regen" & "Vrienden voor altijd" waarvan die laatste een samenwerking is met goede vriend Django Wagner.
Info

Lampegastuh

Een DJ uit Den Haag & een DJ/MC uit Eindhoven, dat is de formule des feest. Dit duo weet elke kroeg, club of festival vakkundig af te breken! Ze hebben zelfs in hun eerste jaar de award "Meest Populaire Opkomende Party-act" binnengesleept. Wij hebben zin om los te gaan met Lampegastuh, en dat allemaal in de allerhoogste versnelling!
Info

Zanger Kafke

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant... Hij laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo nummers ontploffen. Wat als een café grap begon loopt in een paar maanden volledig uit de hand. Zijn eerste single "Onze Dag" is een regelrechte hit. Waar deze rasentertainer zal optreden blijft nog even spannend.. Ga op zoek!
Info

Loco Loco Discoshow

De Loco Loco Discoshow is al 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit. Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands en Paaspop brachten zij het publiek in abnormale feestelijke extase! Dit kunstje gaan ze natuurlijk ook op Hoessenbosch Festival 2018 doen. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer.
Info

Dj Crew on Tour

Deze party-act bestaat uit de leukste en meest interactieve DJ's van het land en gaan heel Nederland door als DJ Crew On Tour. 5 uur lang vliegen de meest herkenbare nummers je om de oren, worden de lekkerste meezingers ingezet en staan de woorden 'FEEST' en 'GEZELLIGHEID' centraal!
Info

Dj Menno

DJ Menno zag voor het eerst het licht op 25 november 1987. Naarmate hij ouder werd, groeide ook de passie voor muziek en ontwikkelde hij zijn eigen stijl. Hij creëert unieke mixen voor een breed publiek waarin FEEST! centraal staat. Mede door zijn microfoon-gebruik weet hij ieder publiek tot een feestende menigte te maken.
Info

Randy Voet

Deze Nederlandstalige rasartiest is een bekende in Berghem en omstreken! Hij stond o.a. al op de Brabantse Party, het Mega Piraten Festijn, en bij TROS sterren.nl. Maar tijdens Hoessenbosch Festival zal hij maar liefst 2x op de bühne verschijnen 1x in Feestcafé de Snor & 1x bij de Kiosk.
Info

Feestcafé de Snor

Een ode aan de behaarde bovenlip.. Een hoop gekkigheid, gezelligheid, muziek, een berg humor en een kruiwagen vol onzin. Feestcafé de Snor maakt jouw avond snortastisch met hun eigen area op Hoessenbosch Festival 2018 beide dagen. Dus... druk je snor vooral niet, en ga op zoek naar Feestcafé de Snor.
Info

Sweaty Disco

Dat wordt gutsen 2.0 tijdens Hoessenbosch Festival 2018. Sweaty Disco is de ultieme samensmelting van alles dat blits, fancy, turbo, dansbaar en hip was in de jaren 80 & 90! Kom jij ook lekker dansen?
Info

Party Lol Tent Parasol

Een en al onzin, gezelligheid en natuurlijk goede muziek! Dat is Party Lol Tent Parasol. Eerder stonden ze o.a. op Pinkpop, Lowlands, Paaspop en de Zwarte Cros. Ze zijn vaste prik op Hoessenbosch Festival met de hosting van hun eigen area. Laat je verassen en neem een kijkje in deze dolle bende, het is de moeite waard.
Info

Mega Kuif Karaoke Show

Al jaren een begrip op Hoessenbosch Festival 2018: de Mega Kuif Karaoke Show! Op vrijdag sluiten ze de kiosk af B2B met Disco Vision & op zaterdag B2B met DJ Menno Lekker (vals) meebléren op gouwe ouwe. Welk verborgen nachtegaaltje moet hier zeker zijn/haar zangkwaliteiten laten zien?
Info

Filharmonisch Jeugdorkest Den Bosch

De briljante muziek van dit jeugdorkest blaast je om ver & laat je versteld staan. Laat je inspireren, verdwaal in hun prachtige symfonieën en oordeel zelf. Ze zullen optreden tijdens de kindermiddag op 1 september!
Info

Silent Disco Vrijdag

Ook dit jaar weer op Hoessenbosch Festival, de welbekende Silent Disco. Hoe leuk is dat? Samen met je vriend(inn)en dansen op ieder zijn eigen muziek. Onder leiding van Sico & Bart zal de silent disco area op de vrijdag één groot feest zijn!
Info

Silent Disco Zaterdag

Ook de zaterdag van Hoessenbosch kan je weer helemaal uit je panty gaan in de silent disco. DJ Tim & Friends zullen ervoor zorgen dat je dansschoenen gaan roken!
Info

Timetable