Line-up

Zaterdag | De Coronas

De Coronas zijn de uitvinders van Stand-up Pop. De band speelt elk nummer dat jij zelf per telefoon aanvraagt. De show is volkomen interactief, vol instrumentale acrobatiek, een enorme dosis humor en natuurlijk een boel muzikaliteit.
Info

Vrijdag | George Baker

George Baker één van de grootste iconen in de Nederlandse muziekwereld en daarin de meest succesvolle zanger en componist.
Info

Vrijdag | Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d'Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.
Info

Vrijdag | Daredevils

Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!
Info

Vrijdag | Dave Roelvink

Al vanaf jongs af aan wordt het entertainen Dave Roelvink met de paplepel ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan. Niet alleen zijn vlotte babbel heeft hij mee, ook valt het al snel op dat zijn looks er niet om liegen. Dave is uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar en zijn populariteit groeit enorm! Na een succesvolle deelname aan het programma aan Expeditie Robinson, waar we de échte Dave beter hebben leren kennen, is heel Nederland om.
Info

Zaterdag | Django Wagner

Er zijn artiesten die in het bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen, zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden.
Info

Zaterdag | STUK

Giel, Thomas en Stefan van Stuk gaan compleet STUK voor JOU!
Info

Vrijdag | De lievelings DJ's van je zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj's van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon 1, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.
Info

Zaterdag | Ruthless

When Ruud van IJperen discovered deejaying in 1995, he had no idea what the future had in store for him.?But looking back now, it was safe to say that that the moment he started putting the needle to the vinyl,?Ruthless was musically born into existence. Sporting over 20 years of experience, Ruthless has had a taste of many dance genres. He has played tek, jump, hardstyle, trap, oldschool and (early) hardcore. It’s safe to state that Ruthless is a true jack of all trades, both on stage and in his discography. A prime example of Ruud’s extraordinary productions is his gigantic hit remix of Jebroer’s “Banaan”, which blew up the entire dance industry and was even picked up by the likes of Hardwell! Other impeccable notches in his musical arsenal are his many collabs with LNY TNZ like “We Don’t Care” and “Fired Up”, his solo hit on Brennan Heart’s WE R imprint “Funky Beats” and “We Want Some P#ssy” with The Viper & Darkraver.
Info

Zaterdag | Randsom

In March 2015 Ransom made his debut at the famous Pussy lounge (Wintercircus). In the same year he performed on events such as Decibel outdoor festival, Dream Village Festival and many more. In October 2015 his release ‘Innocence & Gangsta’ saw the light at Pussy lounge Music, with his follow-up 'Fistpumpin' slated for 2016.??Another milestone was reached later on that year, when Ransom was requested for Defqon.1 Festival 2016 and the Pussy Lounge stage at Decibel Outdoor Festival 2016. A lot of great gigs will follow this Summer.
Info

Vrijdag | Dansado & De Feestneger

Wie aan Dansado & de Feestneger denkt, denkt aan FEEST. Dan bedoelen we natuurlijk niet zo’n feestje bij je schoonmoeder, maar eentje waar je het volgend jaar nog steeds over hebt! Van Oldenzaal tot Den Helder en van Roermond tot Leeuwarden, er zijn maar weinig plaatsen die nog niet besmet zijn geraakt met het feestvirus van de goedlachse Brabanders. Iedere show weten ze volle zalen publiek te vermaken met hun compleet eigen genre en een act waarin werkelijk niets te gek is. Met confettikanonnen in de aanslag maken de mannen van iedere feestlocatie een heus slagveld!
Info

Zaterdag | The Allstarz

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.
Info

Vrijdag | Booming Piano's

Booming Pianos is al jarenlang de meest geboekte pianoshow van Nederland. Te boeken in de standaard 5-persoons setting of kleinere 3-persoons setting.
Info

Zaterdag | Flabbergasted

Dit energieke duo doet je versteld staan en neemt je mee op een reis langs de 90’s, 00’s en alle top platen van nu. Zet je schrap voor een heerlijke mix aan Guilty Pleasures & Heerlijke Hitjes.
Info

Vrijdag | DJ Wipneus & Pim

Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.
Info

Vrijdag | Lanterfantje

Neem een kneitersgezellige MC, een DJ waarbij het overmixen tussen Nederlandstalig en Happy Hardcore net zo snel gaat als de rechter voorband van Max Verstappen en JIJ zorgt ervoor dat je jouw stoute schoenen aantrekt, want je kunt zomaar het podium op geroepen worden!
Info

Zaterdag | Tribute to Freddie Mercury

Freddie Mercury was één van de grootste artiesten ter wereld. De frontman van Queen was een zeer populaire rockartiest. Niet alleen een begenadigd zanger, maar ook stond hij bekend om zijn bijzondere en energieke optredens. In 1991 overleed Freddie Mercury, maar hij is nooit vergeten. Vorig jaar verscheen de film Bohemian Rhapsody over Queen. Daarin ontbreekt uiteraard Mercury niet. Tijdens het Hoessenbosch Festival is er een tribute aan deze grootheid.
Info

Vrijdag | JDA

Deze Nederlandse hardcore DJ is de laatste jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in de binnen- en buitenlandse hardcore-scene. Hij heeft de laatste jaren diverse underground-hits gescoord zoals: "Voel je die Bass?" (tegenwoordig een echte classic die op elk feest voorbijkomt), "Hardcore 4 Life" en "Always a Jellyhead" (een remix van Bodylotion's "Always hardcore" en Darrien Kelly's "Geleihoofd"). Hij is een van de boegbeelden van "Masters of Hardcore", zijn stijl is echte beukende party-hardcore. Zijn motto is natuurlijk: "Die bass die moet je niet horen, die moet je VOELEN!".
Info

Beide dagen | Party lol tent parasol

PartyLolTentParasol maakte hun debuut een aantal jaren geleden op een klein festival in Ravenstein. Sindsdien zijn ze te zien op meerdere festivals in de regio. Ook stonden zij al eerder op het Hoessenboschfestival. In 2016 barstte de kleine tent al uit zijn voegen en het dak is nog steeds zoek. Nu staan ze er weer met 6 unieke optredens in 2 dagen.  Het lot bepaald wat er gaat gebeuren en er is weer nieuw materiaal. Zorg dat je een plaatsje in tent weet te bemachtigen.
Info

Beide dagen | King of Bingo

Eén van de oudste spelletjes ter wereld! Feest, feest & nog eens feest!??De bingo wordt gepresenteerd vanuit een hilarisch bingopaleis en de gasten worden door de King en zijn charmante assistente meegenomen in een unieke ervaring.??Geen oubollig gedraai en gekras, maar bingo wordt door de King een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment.?Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek, fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen), ?ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.?Want natuurlijk de King zingt ook … en niet onverdienstelijk!
Info

Vrijdag | Randy Voet

Hij begon in 2006 als 15 jarige jongen aan een droom die werkelijkheid werd. De afgelopen jaren heeft hij ontzettend veel mooie optredens door het hele land mogen doen. Zo stond hij o.a. op Mega Piraten Festijn en de Brabant Party. Vrijdag 30 augustus is hij weer van de partij op Hoessenbosch Festival.
Info

Vrijdag | Brian Voet

Het is 2010, Brian komt voor het eerst in aanraking met het artiestenvak. Hij zingt daar het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met Passie brengt hij het nummer en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom.
Info

Timetable